Müller Péter: Az önmagunkkal és másokkal bánni tudás művészete

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 383. rész.

Valamivé lenni, vagy valamit magunkban megváltoztatni és megvalósítani nagyon nehéz, és igen sok munka. Ezt nem teszik hozzá azok, akik nevelnek, parancsolnak, vagy tippekkel látnak el. Néha egy-egy jó tulajdonság kifejlesztéséhez egy élet munkája kell. A nevelés és tanítás a „hogyan" titkát adja át.

Az önmagunkkal – és másokkal – bánni tudás művészetét.

Néha egy-egy jó tulajdonság kifejlesztéséhez egy élet munkája kell. A nevelés és tanítás a „hogyan" titkát adja át. Forrás: Shutterstock

„Magam sem értem, hogy mit teszek – mondja Pál apostol –, mert amit szeretnék, a jót, azt nem teszem, hanem amit gyűlölök, a rosszat, azt teszem."

Nagy vallomás ez, s innen kell kiindulni, ha bármit, amit jónak, szépnek tartsz, meg akarod valósítani.

Müller Péter: Ilyenkor mondjuk, hogy „nem értjük meg egymást"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190423-muller-peter-az-erzelem-ertelem-erintes-fontossagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 382. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ne függj a külvilágtól!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190415-muller-peter-a-vidamsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 381. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „A legtöbb, amit egy másik embernek adni tudsz...”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190408-muller-peter-bolcsessege-a-figyelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 380. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Sajog benned valami a mélyben”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190325-muller-peter-a-multrol-serelmekrol-az-azoktol-valo-szabadulasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 378. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A szeretet akkor kezdődik és addig tart..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190318-muller-peter-bolcsesseg-a-szeretet-mibenleterol-folyamatarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 377. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A külső dicséret nem elég, amíg nem tudod lelked mélyéről megdicsérni önmagad"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190205-muller-peter-a-belulrol-jovo-dicseretrol-elegedettsegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 372. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.