megkönnyebbülés őszinteség érzés Müller Péter sírás fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 423. rész.
A nyílt sírás és hangos zokogás megkönnyebbülés Forrás: Shutterstock

Sírj, bátran! A nyílt sírás és hangos zokogás megkönnyebbülés. Valaha segítettek ebben a hivatásos siratóasszonyok és a sirató dalok, a görög drámákban pedig vannak kórusok, melyek csak hangosan jajgatnak, hogy a hősök fájdalmát enyhítsék. „Jaj! Jaj! Jaj!" – ez a szövegük. Az őszinteség a terápia első lépése. A második a bölcsesség, mely felismeri, hogy az igazi szeretet a halálban sem múlik el, mert nincs halál, csak átváltozás. De ehhez már magasról kell nézni önmagadat, az egész életet, s azt is, akiről úgy vélted, hogy elvesztetted. A bölcsesség nem más, mint egy pillanatig az Isten szemével látni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.