Müller Péter: Kevesen képesek felfedni az igazi arcukat

Forrás: Shutterstock -
önismeret színlelés Nyugalom indulat harag igazság Müller Péter önbecsülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 441. rész.

Senki sem tud, én sem. Igazi arcunk megtalálása egy hosszú és küzdelmes folyamat, kevesen vállalkoznak rá. Erről szól minden ősi bölcselet. Figyeld meg egyszer, ha indulatba jössz, haragod, és jogos indulatod elszabadul, és felszabadultan, szinte már önkívületben üvöltesz valakivel – van benned valaki, aki Lát, és nyugodt. Még csak azt sem mondja, hogy csillapodj le, nyugi. Egyszerűen csak lát, mintha kívülről és felülről nézne. Nem foglalkozik azzal, amivel te, hogy „Igazam van!" még csak nem is bírál, hogy „Nincs igazad!"... Egyszerűen csak néz, nem színlel.

Kevesen képesek felfedni az igazi arcukat Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.