Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni.Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 473. rész.

"Múltbéli bajaidat, lelki sebeidet csakis úgy tudod meggyógyítani, ha kinyílik az igaz igazi Szemed, s úgy tekintsz mindenre, mintha nem is veled történt volna." 

Müller Péter: "Múltbéli bajaidat, lelki sebeidet csakis úgy tudod meggyógyítani, ha kinyílik az igaz igazi Szemed"Forrás: Shutterstock

Ez lényegében ráébredés. Vagy mondhatjuk úgy is: felébredés. Ilyen a meditációs élmény is, és minden igazi terápia. Ha nem ezt teszed, csak vájkálsz a múltadban, fölöslegesen „lelkizel", és nem tudsz meggyógyulni. Különféle elméletekkel csak kotorászol a sebeidben, és szüntelenül ott vagy, mert ott tartod magad, ahol a probléma keletkezett. Vedd észre, hogy maga a rálátás a gyógyulás. A fölemelkedés. Látom... Értem... De már nem az enyém.