világhírű zenész karmester Nánási szemével a világ Vásáry Tamás zongoraművész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne ezúttal Vásáry Tamás Kossuth-díjas zongoraművész, karmester.

Az a nagy megtiszteltetés ért, hogy nemrégiben lefotózhattam Vásáry Tamás zongoraművészt, karmestert. Az egész világon ismerik és elismerik. Nincs olyan díj és elismerés, amit még nem kapott meg. Fantasztikus művész és lenyűgöző ember. Járt nálam a stúdióban, és elkísérhettem egy próbára is. Örök emlék ez nekem, és remélem, hogy a képeim visszaadják Tamás zsenialitását.

Fotó: Nánási Pál

A további képeket itt nézheted meg!

A tetoválás lehet elegáns ishttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140223-nanasi-szemevel-a-vilag-a-tetovalas-lehet-elegans-is.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne ezúttal azt, hogy egy tetoválás is lehet elegáns.Nánási Pál--Férfiakt kötéllel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140216-nanasi-szemevel-a-vilag-ferfiakt-kotellel.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne ezúttal egy művészi férfiaktot.Nánási PálOrigoExkluzív! Magyar sztárpár vetkőzött Nánásinakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140209-nanasi-pal-fotomuvesz-szemevel-a-vilag-cinthya-es-varga-viktor-az-edes-elet-szereploi.htmlA Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál ezúttal az extrém sztárpárról készített sejtelmes művészi felvételeket. Viktor túlfűtött vágyat érzett, Cinthya szemérmes volt. Az eredmény lenyűgöző! Nánási PálOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.