Gabi álma teljesült: Nánási Pál kamerája elé állhatott!

Fotó: Nánási Pál -
háziasszony fotózás Nánási szemével a világ Nánási Pál Kezdj új életet benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne büszkeségünket, Gabit, aki újabb kihívás elé nézett a fotóművész kamerája előtt.

Gabi így vallott a róla készült fotókhoz fűződő viszonyáról: "Ugyanúgy vagyok a tükörrel, mint a fényképekkel. Van, amikor sírni tudnék, olyan borzalmasnak látom magamat, de akad olyan is, hogy azonosulni tudok azzal, akit látok. Tisztában vagyok vele, hogy mindegyik én vagyok. Az igazán nagy vállalás az, a végcél is tulajdonképpen az lenne, hogy elfogadjam a külsőmet, a koromat, egy ennek megfelelő életet, amiben jól érzem magam. Még nem állok túl jól ebben a harcban."

Fotó: Nánási Pál

Nos, ezzel a fotósorozattal talán sikerült elérnünk, hogy a pozitív oldal felé billenjen a mérleg. Nézd meg a képeket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.