A hölgy kissé bogaras - az Éjjel-Nappal Budapest Hannája bogárlánnyá vált

Forrás: Nánási Pál -
Bogár Nánási szemével a világ lány Nánási Pál átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

A hölgy kissé bogaras címmel készítettem egy sorozatot az RTL Klubban megismert Éjjel-Nappal Budapest szereplőről, Hannáról.

Forrás: Nánási Pál

Egy átalakulás folyamatát láthatjuk a képeken, ahogy egy szép lányból bogárlány lesz...

A szépség nem mulandó, sőt!http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140608-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-forian-szilvia-1994-szepsegkiralynoje.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne Fórián Szilvia, az 1994-es Miss Universe Hungary.Nánási Pál--Döbbenetes átalakulás - megmutatjuk Danics Dóra különleges arcáthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140601-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-danics-dora-enekesnot-fotozta-ferfiszerepben.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne Danics Dórát, az X-Faktor nyertesét.Nánási Pál--Boldog szülinapot, Csilla!http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140527-nanasi-pal-tatar-csilla-musorvezetot-fotozta-szuletesnapja-alkalmabol.htmlPár hete fotóztam Csillát, és ahogy az lenni szokott, rengeteg olyan kép készült, ami már nem fért bele az első szelekcióba, pedig nagyon is szeretném megmutatni őket. Úgyhogy íme, a második felvonás. Nánási PálOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.