Nánási Pál szemével a világ: Dagadó izmok, gyöngyöző verejték - Vaj Ádám

Forrás: Nánási Pál -
Vaj Ádám Nánási Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. 

Néhány hónappal ezelőtt fotóztam a magyar jégkorongválogatottat, és már akkor elhatároztam, hogy Vay Ádámot felkérem külön is egy sorozatra. Pedig akkor még szó sem volt amerikai szerződésről, de a fejemben már megvolt a téma vele kapcsolatban: küzdelem a sport mögött. Ádámban maximálisan ott van a sztárfaktor: tehetséges, izmos, jóképű. Ennek ellenére nem vonzza a celeblét. Most először vett részt ilyen típusú fotózáson, és munka közben sokat beszélgettünk az előtte álló kihívásokról. A karrierjével és magánéletével kapcsolatban is elárult egy-két apró titkot. A fotósorozat további képeit megnézheted ITT.

Nánási Pál Vay Ádámot fotózta Forrás: Nánási Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.