Rubint Réka megdöbbentő kijelentést tett.

Peller Mariann hamarosan a LifeNetwork tévécsatornán induló új műsorának első vendége a szuperszexi fitneszanyuka, Rubint Réka lesz. Az első adást március 31-én láthatjátok majd. 

Rubint Réka és Peller Mariann az Utazás a lelked körül című műsor forgatásánForrás: LifeNetwork

Érdemes lesz az első adást figyelemmel követni, mert olyan dolgok derülnek ki Rubint Rékáról, amiket soha nem gondoltunk volna róla.  

„Ott ültünk Norbival egymással szemben, csukott szemmel, és az én fejből élő, semmiben sem hívő férjem azt kérdezte tőlem: szívem, látod, amit én? Mondtam, igen, látom, itt belül, látom. Azt mondta: igen, azt! Itt áll mögöttem egy barna, szív alakú szárny.” 

A műsorról
Miért születtünk erre a Földre? Mi dolgunk itt? Mi a sorsfeladatunk? Mihez vagy kihez fordulunk, amikor mélypontra kerül az életünk? Miben hiszünk, és miben nem? – Ilyen és ehhez hasonló kérdések mindenkiben felmerülnek időről időre. És ezekre a kérdésekre keressük közösen a választ ismert és elismert vendégeimmel új műsoromban, melynek címe: Utazás a Lelked körül – Peller Mariann-nal.

„A férjem, Gyuri támogatása nélkül most nem lenne miről mesélnem. Ugyanis nagyjából a második találkozásunktól kezdve, időnként rákérdezett, mivel szeretnék foglalkozni a műsorvezetői munkámon belül, mi az, ami mindennél jobban érdekel? Akkor még nem tudtam határozott választ adni erre a kérdésre. Eltelt három esztendő. Második kisfiammal, Szilveszterrel voltam várandós. Néhány hónap után már nem tudtam igazán mélyen aludni. Ezeken a forgolódós, félálomban töltött éjszakákon jöttek a gondolatok, és ekkor született meg ennek a műsornak az ötlete. Hatalmas öröm számomra, hogy az álmom, ebben az esetben szó szerint, valóra válik.”

Minden műsornak egy-egy ismert és elismert művész, sportoló, előadó a főszereplője. Vele beszélgetünk hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról, olyan dolgokról, melyek sokunkkal megesnek, csak éppen valamiért félünk elmesélni őket, nehogy bolondnak tartsanak bennünket.

Majd a beszélgetésünk egy pontján csatlakozik hozzánk egy-egy asztrológus vagy sorselemző. A kis spirituális csapatom sokat tapasztalt, hiteles, bölcs emberekből áll, akik eddig még nem vállalták a nyilvánosságot, kizárólag a kedvemért adták a fejüket ilyenfajta szereplésre.
A félórás műsor célja, hogy az erre nyitott embereket, nézőket elgondolkodtassa, szórakoztatva. Senkit nem szeretnénk meggyőzni semmiről, főleg, mert úgy gondolom, a hit az egyik legintimebb dolog, ahány ember, annyiféle elképzelés – és mind úgy jó, ahogy van. Reményeim szerint, a vendégem többnyire úgy távozik a felvételről, hogy kapott valamit. Hogy mit, majd ő elmondja.