Íncsiklandozó olasz finomság, húsmentesen!

nyers olasz Gréta konyhája tofu tészta vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valami egészséges, de nagyon ízletes olasz finomságra vágysz, a következő receptet mindenképp ki kell próbálnod.

Az egyik legfinomabb olasz étel a cannelloni, vagyis a töltött-rakott óriás csőtészta. Stőhr Gréta hús és ricotta helyett ezúttal füstölt tofut és cukkinit használt, de így is mennyei lett a vacsora. Ráadásul nem is olyan bonyolult, mint ahogy az ember először gondolja. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül a zsályás-tofuricottás cannelloni, akkor ide kattintva látogass el Stőhr Gréta blogjára!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.