Télen is tartsd a formád! 11+1 tipp, hogy ne hízz el a hideg időben

Forrás: Thinkstock -
diéta Gréta konyhája súlyfelesleg elhízás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is úgy érzed, hogy a tél közeledtével megnő az étvágyad, és ezt a mérleg is alátámasztja? Azzal semmi baj nincs, ha 1-2 kiló felszalad rád a hideg napok alatt, de a mértékletességre azért nem árt odafigyelni.

Télen általában minden ember alatt többet nyom a mérleg, hiszen a természet rendje, hogy hidegben zsírpárnákat halmozunk fel, ám ezek tavasszal eltűnnek. A néhány kilós súlyfelesleg még nem tragédia, arra azonban figyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára. Ha márciusban nem akarsz izgulni a bikinialakod miatt, ideje kicsit változtatnod az életmódodon - ide kattintva 11+1 hasznos tippet olvashatsz!

Forrás: Thinkstock

Étkezz minél színesebben ősszel itt! Íme, néhány szuperzöldség a hideg időre. Neked is nagy kedvenced a szezon sztárja, a sütőtök? Itt mutattunk egy szuper tökös receptet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.