Ez a csokis-banános édesség biztosan feldobja a napodat!

Forrás: Thinkstock -
csoki banán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek is szeretnek a konyhában tüsténkedni, ezért olyan édességre vágysz, amit velük is könnyedén elkészíthetsz? Már mutatjuk is! 

A banán és a csoki igazán népszerű duó, a belőlük készült nyalókát pedig pofonegyszerű elkészíteni. A végeredmény pedig természetesen mennyei lesz. Ha te is szívesen kipróbálnád, a receptért kattints IDE!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippje

Szereted a fügét? Itt mutattam már egy fügés finomságot, amit garantáltan imádni fogsz. Ha pedig egy sütőtökös édességre vágysz, készíts muffint, méghozzá így!

Pillanatok alatt elkészül ez a gluténmentes finomsághttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150305-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-chai-fuszeres-minifankok.htmlHamarosan itt a bikiniszezon, így nem árt egy kicsit jobban odafigyelni a napi kalóriabevitelre. Ha imádod az édességeket, akkor érdemes új recepteket kipróbálnod - a chai fűszeres minifánkot mindenképp!Stőhr Gréta--Szeresd meg a kelbimbót - mogyoróval isteni lesz!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141212-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-mogyoroszoszos-kelbimbo-piritott-szezammaggal.htmlLépj túl a párolt kelbimbón, mert ezt a zöldséget sokkal ízletesebben is el lehet készíteni!Stőhr Gréta--Próbáltad már a lapos has koktélt? Ha nem, itt az ideje!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lapos-has-koktel.htmlA lapos hashoz nem árt a rendszeres mozgás, ám finom, de egészséges ételekkel, italokkal is rásegíthetsz. Mutatok egy koktélt, amit imádni fogsz!Stőhr Gréta--Fügés finomság téli estékre - hízni biztosan nem fogsz tőle!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141204-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fuges-dios-kokuszkremes-szelet.htmlKarácsony közeledtével megszaporodnak a mézeskalácssütéssel, zserbó- és bejglikészítéssel töltött délutánok, ezzel együtt a mérleget is hanyagoljuk. Idén próbálkozz egészséges édességekkel - nem fogod megbánni!Stőhr GrétaOrigoEz lesz a hétvége sztárja! Egészséges fasírt, méghozzá hús nélkülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141113-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-szezammagos-edesburgonya-ropogos.htmlHa szívesen feldobnád a hétvégi menüt egy húsmentes finomsággal, akkor érdemes kipróbálnod a szezámmagos édesburgonya-ropogóst. Olyan, mint a fasírt, ráadásul egészséges!Stőhr GrétaOrigoNassolnivaló cukor nélkül? Készítsd egészséges pudingot!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150130-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-karobos-chia-puding.htmlFogyókúra alatt nem árt hanyagolni a cukros finomságokat, ám vannak olyan desszertek, amik nem hízlalnak, és még egészségesek is!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.