Szofi, a luxusprosti a prosti titkai luxus feleség pénz unalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van nőtípus, akit gyűlölnek a nők, az a gyönyörű luxusprostituált. A kékharisnya. A kokott. Mert hiába akarják megvetni és lenézni, a szívük mélyén irigylik őket - véli Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. 

Mert míg én szabad vagyok, ők már régen elvesztek a sivár hétköznapokban. Eseménytelen, szürke életük csupán a főzés, takarítás, gyereknevelés és a csekkek befizetése körül forog. Nem jut annyi idejük magukra, amennyit szeretnének, és vágyakozva nézik a női magazinokban hirdetett luxuskozmetikumokat vagy ruhákat, amelyekre soha nem lesz pénzük. Három-négy havonta jutnak el kozmetikushoz, évente talán háromszor fodrászhoz, és mégis mohón olvassák azokat a lapokat, amelyek a híresek és gazdagok életét mutatják be. Mert titkon, ha csak egészen rövid időre is, oda szeretnének tartozni.

Utálják a fajtámat, mert nekem mindenem megvan, amiről ők álmodni sem mernek, és míg ők saját életük rabszolgái, addig én azt teszek, amit csak akarok. Ezek a nők súlyfelesleggel küzdenek és kétségbeesetten próbálják visszacsábítani a férjüket, akik viszont a magamfajta prostituáltakról vagy a huszonéves kolléganőkről fantáziálnak. Boldogtalanul és fáradtan élik le az életüket. Nekem legalább bitang nagy kalandokban volt részem.

Forrás: Thinkstock

Volt egy lány, aki szintén velem kezdte a szakmát. Együtt szobáztunk Marokkóban, Izraelben és jártunk ki Dubajba. Élveztük az életet, a velünk történt események ellenére is. Ő időközben férjhez ment, most a gazdag, elkényeztetett feleségek hétköznapjait éli, és persze már nem szívesen emlékszik vissza a régvolt időkre... Meg sem ismeri a régi kolléganőit.

Persze nem épp átlagos a házasság. A férje 40 évvel idősebb nála. A minap mosolyogva olvastam, hogy gyerekük lesz. S az asszony büszkén jelentette be, hogy ez élete legboldogabb időszaka és ezután már minden álomszerűen fog történni az életében. Épp olyan most, mint azok a feleségek, akik elhiszik a saját hazugságaikat.

Azt csupán csendben jegyzem meg, hogy a kisbaba még csak nem is a férjétől van. Az idős gazdag úr kiválasztotta a spermadonort ifjú neje számára…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.