Szofi, a luxusprosti a prosti titkai verés feleség bántalmazás kuncsaft
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem a család, sem az ismerősök, sem a társadalom nem ítéli el, ha egy férfi veri a feleségét - gondolta Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. Igen, a problémákat erőszakkal meg lehet oldani.

A nők pedig tűrnek. Nagyon sokáig. Hiszen nem is tehetnek nagyon mást. Sok kapcsolat iszonyatos függő helyzet, amiből látszólag nincs kiút. S nem csupán azért, mert a nők annyira szeretik a brutális férfiakat, hanem mert a bántalmazó kapcsolatok jó részében igen komoly szerepet kapnak az anyagiak. Az uralkodó, bántalmazó férfiak minden körülmények között rendelkezni akarnak az anyagi javak felett. Hiszen ezáltal is fitogtatni akarják a hatalmukat. Persze előfordulhat, hogy nem akarnak dolgozni, és ezért "engedik", hogy a nő munkát vállaljon a házon kívül, de ennél sokkal gyakrabban előfordul, hogy a férfi inkább akkor érzi biztosabbnak a partnere feletti uralmat, ha még a fizető munkáját is megakadályozza. De mindkét esetben ő rendelkezik a pénz felett.

Forrás: Thinkstock

Akárhogy is, a férfiak élvezik, ha a nők függő helyzetben vannak. Hiszen ezáltal válnak csak igazán kiszolgáltatottá az asszonyok. A nők pedig... Nagyon sokszor behunyják a szemüket, hogy ne lássák a valóságot, csak azért, mert nem mernek változtatni, vagy mert az anyagi biztonságot fontosabbnak tartják, mint a saját tisztességüket, és hogy tükörbe tudjanak nézni. Ráadásul az első verések után mindig van bocsánatkérés, udvarlás... Mindig. S a nők ilyenkor mindig ugyanarra gondolnak - még ha pontosan tudják is az eszükkel, hogy nem fog így történni -, hogy a szeretett férfi meg fog változni. De sosem teszi. Mert az emberek nem változnak. Fejlődhetnek, igen, talán bölcsebbek is lehetnek a sok-sok tapasztalás által, de zsigeri tulajdonságaikban sosem változnak meg.

Volt egy ismerősöm, nevezzük Ilonának. Ő is mindig remélte, hitte, várta, hogy a férje meg fog változni, hogy sosem emel rá újra kezet az ura.
- Csak mert ivott, azért történt - mondta mindig.
- Te is tudod, hogy nem csak azért történt - feleltem.
- De igen...
- Szerinted meg fog változni?
- Biztosan.
A beszélgetés után egy hónappal volt a temetése. Az ura nem változott meg. Halálra verte. Mert az emberek nem változnak. Csak egyre rosszabbak lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.