A luxusprosti titkai: A korlátlanság is rabbá tehet

Forrás: Thinkstock -
fedősztori a prosti titkai luxusprosti politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Őszintén, mi az a tisztesség? Az ember egy adott szituációban megpróbálja a legkevesebb kárt okozni, és akkor már tisztességes" - győzködte a politikus Szofit, a luxusprostit, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

"De abszolút értelemben a tisztesség, mint olyan, nem létezik - folytatta a politikus. - Nincs olyan, hogy csak jó döntés. Vannak bizonyos játékszabályok, amiket az ember betart. S azokon belül mozogva az ember tisztességes. Nagyon relatív dolog a tisztesség. A kegyes hazugság például biztosan nem tisztességtelen" - jelentette ki fennhéjázón, mosolyogva, mit sem törődve azzal, hogy Szofi már a végletekig unta minden szavát.

- Szerintem tisztesség nincs - mondta Szofi, majd elnyúlt az ágyon. - Nem jössz?
- Nem.
- Akkor mit szeretnél? Egy órára vagyok kifizetve...
- Semmit, azon kívül, hogy egy órát itt legyek.
- Minek?
- Mert lehallgatnak és megfigyelnek. És nekem az a lényeg, hogy azt higgyék, itt vagyok...
Szofi felnevetett.
- Hogy azt higgyék, nővel vagy.

Forrás: Thinkstock

A politikus nem válaszolt. Nem is kellett. Szofi jó ideje tudott a neves fürdőben minden pénteken megrendezett privát partikról, ahol vezető politikusok eresztették ki a fáradt gőzt - egymással és fizetett szeretőkkel. A partikat egyikőjük keresztnevéről nevezték el, és hajnalig tartottak. Minden képzeletet felülmúltak a kellékek: drogok, prostik, a rendőrségi bilincsek, gázálarc, könnygáz, sőt, sokak szerint még lovak is...

Szofi ránézett a férfira:
- Miért kell nektek ilyen sok pótcselekvés?
- Mert az a baj, hogy minden politikus a világ urának érzi magát. Mindenünk megvan. Egy idő után elveszik a realitásérzék, még durvább ingerekre van szükség. A korlátlanság rabjai leszünk...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.