Unokáink is főzni fogják! Ne aggódj, te is tudsz jó töltött káposztát készíteni!

Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják! Péterfi-Nagy Évi töltött káposzta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Ha a karácsonyi ételeket vesszük számításba, mindenkinek eszébe jut egy kedvenc. A mi közös kedvencünk, amióta barátok vagyunk a töltött káposzta, vagy inkább csak gombócos káposzta. Az étel elkészítése a videóból kiderül, és az is, hogy Évit mit hagyott ki egyszer belőle – de most garantáltan minden benne lesz.

Hozzávalók 4 főre:

2 evőkanál libazsír
1 kg káposzta
1-1 fej vöröshagyma (az alapba és a gombócba)
2 gerezd fokhagyma
500 g darált sertéshús
120 g rizs
2 db tojás
3 db babérlevél
szemes bors
pirospaprika

tejföl (ízlés szerint a tetejére)

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és kellemes készülődést kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.