Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Ha a karácsonyi ételeket vesszük számításba, mindenkinek eszébe jut egy kedvenc. A mi közös kedvencünk, amióta barátok vagyunk a töltött káposzta, vagy inkább csak gombócos káposzta. Az étel elkészítése a videóból kiderül, és az is, hogy Évit mit hagyott ki egyszer belőle – de most garantáltan minden benne lesz.

Hozzávalók 4 főre:

2 evőkanál libazsír
1 kg káposzta
1-1 fej vöröshagyma (az alapba és a gombócba)
2 gerezd fokhagyma
500 g darált sertéshús
120 g rizs
2 db tojás
3 db babérlevél
szemes bors
pirospaprika

tejföl (ízlés szerint a tetejére)

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és kellemes készülődést kívánunk!