Amióta reflektorfénybe került Vajna Tímea, a média kereszttüzében éli mindennapjait. Az elmúlt években kapott meleget a rajongóitól, és ugyanúgy hideget az ellenlábasaitól. Sokakban kialakult egy kép Timiről: egyesek példaképként tekintenek rá, míg mások más szemmel néznek rá. De mi az igazság? 

Vajon az olvasók, tévénézők közül ismeri őt bárki is annyira, hogy véleményt formáljon róla? Tudja-e valaki, hogy valójában hogyan érez, mit gondol, mi a véleménye bizonyos kérdésekben, vagy hogy mit jelent számára a család melege, az otthon békéje vagy hogy hol keresi a nyugvópontot egy fárasztó nap után? Nem valószínű. Éppen ezért arra kértük Timit, segítsen nekünk abban, hogy jobban megismerhessük őt.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Mostantól a Life.hu-n kéthetente jelentkező blogjában beavat bennünket azokba a témákba, amelyek foglalkoztatják őt, megosztja velünk legnagyobb vágyait, elmeséli nekünk, kik a példaképei, megosztja véleményét a divatról, vagy hogy hogyan tartja magát bombaformában, szó lesz komoly, elgondolkodtató, de vidám témákról is.  Ennek a blognak, vagy nevezzük naplónak a célja az, hogy a felszín alá nézzünk és megtudjuk,

ki is valójában Vajna Tímea!?