Mi az igazán vonzó egy pasiban? - Vajna Timi elárulja

Vajna Timi férfi Andy Vajna vonzódás tulajdonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy gondolom, gyárthatunk mindenféle elméleteket, hogy a tökéletes férfi magas, izmos, jóképű, az arca szimmetrikus. De menjünk túl ezeken a közhelyesen hangzó, szubjektív dolgokon.

Hölgyek, ha most ránéztek az aktuális párotokra, biztosan találtok egy-két dolgot, ami számotokra vonzó vagy kevésbé vonzó, esetleg idegesítő, bár lehet ugyanez más számára kifejezetten szexi lenne. Minden férfi más és más, és pont ez a jó bennük.

Andy és Timi Forrás: Facebook/Vajna Timi

Egy ismerkedés során először azt figyelem, hogyan vezet egy pasi. Ha gyorsan, lendületesen, akkor tuti jó az ágyban.

Ha ügyetlenül parkol, bizonytalanul vezet, akkor jobb, ha nem is reméltek tőle hatalmas szenvedélyt esténként.

A motoros és macskás pasik viszont minden szempontból ideális partnerek. Ha egy férfi jól kijön a macskával, akkor azt jelenti, hogy ért a nők nyelvén, egyszóval: tudja, mi kell a nőnek.

Forrás: Instagram/Travis DesLaurier

Külső tulajdonságok:

Első dolog, amit megnézek egy pasin, hogy mennyire ápolt, főként a keze. De egy szép, hibátlan lábfejnél nincs is szebb. Igazán szexi még, ha frissen mosott, kellemes illatú a haja és a ruhája. Sok pasi nem használ izzadásgátlót, mert állítólag akkor lehet igazán érezni a férfihormonokat, na, ez szerintem badarság.

Egy jóképű pasi értékéből sokat levon, ha kellemetlen szag veszi körbe, vagy ha rossz a lehelete, és feketék a fogai.

A szolidan fehér, rendezett fogsor pedig nagyon beindítja a csajokat. Talán jobban is, mint egy szép izmos popsi.

Forrás: Dreamstime

A mostani divat szerint a fiúk szeretik jó rövidre vágni a hajukat, de meglátásom szerint ez nemhogy fiatalítja őket, hanem öregíti. Persze akit kevés hajjal áldott meg a genetika, annak ajánlatos ezzel trükköznie. De a félhosszú fürtök mégis jobban esnek a szemnek.

Belső tulajdonságok:

Intelligencia, tájékozottság, humor. Lehet egy pasi bármennyire jóképű, ha semmihez nem tud hozzászólni, alapvető dolgokat nem tud.

Szerintem az is kínos, ha egy pasi nem tud megszerelni, megjavítani semmit a házban, hanem inkább kihívja a szerelőt.

Amikor egy pasi okos, és humora is van, na az a telitalálat. De mindenekelőtt nem beszél megalázó hangnemben a nővel, és nem henceg a barátainak, hogy kivel épp mit csinált. Védelmező, és semmilyen körülmények között nem üti meg a nőt, hanem inkább biztonságot ad.

Forrás: Dreamstime

Féltékenység? Isten ments az ilyen pasiktól! Kiábrándító, és általában saját magából indul ki az illető, úgyhogy jobb jó messziről elkerülni őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.