szívtipró Connor Cruise Nicole Kidman Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy tizenkilenc éves fiú apja a világ egyik leghíresebb és legszexibb színésze, akkor törvényszerű, hogy az apa nyomdokaiba kell lépnie?

Connor Cruise Tom Cruise és Nicole Kidman örökbe fogadott fia - aki eddig igencsak kerülte a reflektorfényt, és fergeteges bulijaival sem került be a napilapokba. A fiú viszonylag nyugodt életet él, a napokban azonban felfigyelt rá a bulvársajtó - hiszen igazán szexis férfivá érett!

Northfoto
Northfoto

Connor és a Cruise család Miamiban ünnepelték Tom negyvenkilencedik születésnapját - a fürdőzés alkalmával kapták a fiút lencsevégre. Cruise és korábbi felesége, Nicole Kidman 1995-ben adoptálták Connort, akit mindig féltve óvtak a sajtó elől. Nem is csoda, hiszen remek testi adottságai miatt Connor könnyen bevonulhat a női szívek elrablói közé - egzotikus vonásai, szép bőre, sportos, férfias alkata és persze jól csengő vezetékneve igazán csábító a gyengébbik nem számára.

Hétköznapi babonák - Így kerüld a balszerencsét!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110704-hetkoznapi-babonak-igy-keruld-a-balszerencset.htmlAmilyen a frizurád, olyan a természeted! - A fekete démonokhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110628-amilyen-a-frizurad-olyan-a-termeszeted-fekete-haj.htmlÁtok ül a királyi családon? Tragédiák sora sújtotta őkethttp://www.life.hu/tested-lelked/20110701-fragediak-sorozata-monacoban.htmlKutyára cserélte férjét Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110627-kutyara-cserelte-ferjet-victoria-beckham.htmlKi a herceg menyasszonya? Végre megismerhetjük!http://www.life.hu/tested-lelked/20110701-eskuvo-monacoban-albert-herceg-menyasszonya-charlene-wittstock.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.