Tom Cruise és Katie Holmes megegyezett a válásról és a gyermekelhelyezésről

válás Katie Holmes szakítás Tom Cruise gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise és Katie Holmes peren kívül megegyezett hétfőn válásuk részleteiről, beleértve a hatéves közös lányuk, Suri feletti felügyeletet, így a házasság felbontása gyakorlatilag alig egy héttel azután megtörtént, hogy a színésznő bejelentette, kéri a frigy felbontását.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints és nézz szexi képeket Katie Holmes-ról!

A Tmz.com celebportál szerint a színészek ügyvédei az elmúlt napokban megfeszített munkát folytattak, hogy megegyezés szülessen a válás részleteit illetően. A megállapodást állítólag hétfőn már alá is írták, így minden kérdés rendeződött. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a válást ki is mondták. Holmes jogi képviselője megköszönte Tom Cruise ügyvédjének "professzionális" hozzáállását és gondosságát, amelynek révén "ilyen gyorsan" egyezségre tudtak jutni. "Nagyon örülünk Katie-nek és családjának, és lenyűgözve nézzük, hogyan kezdi meg életének új fejezetét" - mondta Holmesról ügyvédje, Jonathan Wolfe.

A pár nem egészen hat éve kötött házasságot, amelynek felbomlását sokak szerint a szcientológiai vallás okozta. Tom Cruise elkötelezett tagja és zászlóvivője a magát egyháznak nevező szerveződésnek, Katie Holmes azonban próbált távol maradni a szigorú szabályokat diktáló körtől. Pletykák szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Tom Cruise nem bocsátkozott részletekbe a családi gondokat illetően, szóvivője útján csak annyit közölt, végtelenül letörte, hogy neje kezdeményezte a házasság felbontását. Cruise-nak ez volt a harmadik, Holmesnak pedig az első házassága.

Forrás: MTI

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.