Íme az 5 legszexibb ajkú hollywoodi sztár

szexi Michelle Pfeiffer Monica Bellucci hollywoodi száj LifeNight Angelina Jolie Zoe Saldana Penelope Cruz sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telt és szépen ívelt ajkaktól hemzseg Hollywood, az IMDB is csak egy hatvanas listában tudta megmutatni, hogy mely sztárok rendelkeznek a legszebb szájjal. A Life.hu közülük választotta ki az öt legszebbet.

Angelina Jolie

Angelinát a világ az egyik legszebb színésznőként tartja számon. Szépsége megkérdőjelezhetetlen, azonban nem titok, hogy korábban igénybe vett már plasztikai sebészeti szolgáltatásokat. Modellkarrierje kezdetén az orrát csináltatta meg, állítólag később a melleit is felvarratta, legutóbb pedig arccsontjából faragtatott. Ajkai, melyeket védjegyének tart, eredetileg valódiak, egy kis utántöltésre azonban itt is szükség volt.

AFP
AFP

Monica Bellucci

Monica Bellucci telt ajkaira már más is felfigyelt, ő volt például a Dolce&Gabbana rúzsok arca, vagyis inkább szája. Az 1964-es születésű, temperamentumos olasz színésznő egyébként modellként kezdte a karrierjét, így szívesen elvállalta a Dolce felkérését.

AFP
AFP

Michelle Pfeiffer

Az 54 éves kaliforniai színésznőt többször is meggyanúsították azzal, hogy plasztikai sebészek gondjaira bízta magát. Rossznyelvek szerint megcsináltatta az orrát, szája pedig a hylauronsavas beavatkozástól olyan, amilyen. A sztár persze tagadja a vádakat.

AFP
AFP

Pénelope Cruz

A spanyol színésznő ajkait filmjei és reklámjai mellett öccse erotikus videoklipjében is megcsodálhatjuk. A kisfilmben nem más, mint a húga, Mónika a partnere, akivel mindent megtesznek azért, hogy testvérük, Eduardo dalai minél sikeresebbek legyenek a piacon. Az egyik jelenetben például egy csók is elcsattan.

AFP
AFP

Zoe Saldana

Zoe Saldana alakította az Avatar kék főhősnőjét: ő játszotta el Neytiri karakterét. A 34 éves dominikai színésznőt a People magazin 2007-ben a száz legszebb nő közé választotta.

AFP
AFP

Íme, a tíz legcukibb babavideó!http://www.life.hu/anyaskodj/20120711-ime-a-tiz-legcukibb-babavideo.htmlVilágrekordot döntött a 20 kilós daganat - Videó (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120710-vilagrekordot-dontott-a-20-kilos-daganat.htmlMolnár Dalma a legszebb, Takács Gábor a legsármosabb főiskolás 2012-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120709-molnar-dalma-es-takacs-gabor-a-legszebb-es-legvonzobb-foiskolas.htmlÍgy néznek ki smink nélkül a mindig ragyogó sztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20120705-igy-neznek-ki-smink-nelkul-a-mindig-ragyogo-sztarok.htmlA kétarcú Edward legendájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120706-a-ketarcu-edward-legendaja.htmlElképesztő videó: 180 fokban elfordítja a fejét Alexanderhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-elkepeszto-video-180-fokban-elforditja-a-fejet-alexander.htmlHollywood hatalmas, de gyönyörű popsijaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120705-hollywood-hatalmas-de-gyonyoru-popsijai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.