Régen láttuk! Combfixben és melltartóban pózol a bájos filmsztár

fehérnemű színésznő szexi Alicia Silverstone LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel az első gyermeke születése után Alicia Silverstone színésznő pompásan fest szexi fehérneműben.

A szőkeség az utóbbi időben az egészséges életmódot, az organikus élelmiszereket és a könyezetvédelmet népszerűsíti, és igen keveset filmezik. Nemrég a Bullet magazin őt kérte fel, mutassa meg, hogy harmincöt évesen milyen remekül fest. Alicia, aki a '90-es években volt igazán nagy sztár, elegáns, szexis, de azért sokat takaró fehérneműkben mutatta meg alakját. A mamabugyi és a combfix is remekül állnak a fiatal anyukának, akin látni, hogy remek formában van. Ő ugyanis szerencsére nem botoxinjekciókkal szépül, hanem rengeteg vízzel és egészséges élelmiszerekkel. Mi is tanulhatnánk tőle!

Fotó: Bullet Magazine
Fotó: Bullet Magazine

Bezzeg a sorozatban így sosem látni - Szexis képsorok A mentalista sztárjárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120910-igy-meg-sosem-lattuk-szexis-kepsorok-a-mentalista-cimu.htmlForró pillanatok a Barátok köztben - Szexi fehérneműben a formás fenekű magyar színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120906-forro-pillanatok-a-baratok-koztben-ime-a-sorozat-legerotikusabb.htmlÍme Britney, a szexi pophercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-britney-spears-amerikai-popenekesno-nagyon-szexisen-pozol-az-elle-magazin.htmlÁtalakítunk! Szuperszexi anyuka lett Kingából - a férjének köszönhet mindenthttp://www.life.hu/legytrendi/20120828-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSzülinapos a szexi sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120817-szulinapos-a-szexi-sorozatsztar-kim-cattrall.htmlJessica szuperszexi letthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120815-jessica-biel-szineszno-az-emlekmas-berlini-premierjen.htmlCsúnyán összeverekedett a két szexi színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120801-emlekmas-mozi-jessica-biel-es-kate-beckinsale-verekedett-egymassal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.