Így alakultak át a sztárok - diéta előtt és után

diéta súlyfelesleg sztárok egészség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villámdiétával nem megyünk semmire, ha meg akarunk szabadulni a fölösleges kilóktól. Hiába hoznak újabb és újabb diétatrendeket a sztárok, minden a sok mozgás, a sok folyadék és az egészséges életmód szentháromságán múlik. Megmutatjuk az elmúlt évek leglátványosabb sztárátalakulásait. 

Kelly Osbourne

A most éppen szőke szépségnek egy időben legalább olyan gyorsan változott a súlya, ahogy a hajszíne. Néha felugrott néhány kiló, néha megint vékonyabbnak tűnt. Kelly méretében akkor következett be hatalmas változás, amikor felkérték az ABC csatorna Dancing with the Stars című műsorába. (Hasonló az RTL Klub egykori Szombat esti láz című show-jához.) A híresség 19 kilót fogyott, 44-es ruháit pedig 34-esre cserélte. Ő a tökéletes példája annak, hogy a legjobban életmódváltással lehet lefogyni, amibe az egészséges táplálkozáson túl a sok mozgás is beletartozik.

AFP
AFP


Jennifer Hudson

Ma már egyikünk sem ismerné fel Carrie Bradshaw pufi asszisztensét vagy a Dreamgirls öntudatos és testes énekesnőjét benne. Jennifer Hudson, aki vállalta az idomait és megannyi duci nő példaképe volt eddig, az elmúlt időszakban annyira lefogyott, hogy szerintünk még saját magát sem ismeri fel a tükörben. A titka egy bizonyos diétás készítmény és a hozzá kapcsolt megfizethető és könnyen követhető diétás program.

AFP
AFP


Tyra Banks

A szupermodellek után kutató producer egykor maga is a kifutókon lépkedett. A törékeny szépségről akkor nehezen hittük volna, hogy képes a csontokon és az izmokon kívül némi húst is építeni magára - ami azért nem is áll rosszul neki. Tyra 2005-ben hagyta abba a modellkedést, utána laza 13 kilót evett magára. Nem is titkolta, mennyire imád enni, a salátát például baconnel kéri, és bűntudat nélkül tolja magába a sült krumplit is. Tyra azóta túl van néhány kiló pluszon és néhány kiló mínuszon is: most éppen a dögösen sovány korszakát éli.

AFP
AFP


LeAnn Rimes

LeAnn Rimes sok hírességhez hasonlóan sportolással épített magának szálkás izomzatot, miután egyre jobban zavarta, hogy a párnácskáiról írnak. Nagy segítség volt ebben az énekesnő exférje, akinek hatására elkezdett sportolni és egyre jobban odafigyelt az alakjára. Olyannyira, hogy Eddie Cibrianhoz már nádszálkarcsúan ment hozzá, és a boldogság ellenére sem hízik.

AFP
AFP


Kirstie Alley

A színésznőről két dolog jut az ember eszébe: a Nicsak, ki beszél! filmek és a jojó-diéta. Közte és Reneé Zellweger között csak az a különbség, hogy Kirstie a látványos és többször megismételt súlyingadozást nem egy jól fizető, világhírnevet hozó moziért csinálta végig. Már évek óta folyamatosan fogy (100 kiló fölötti volt a kiinduló súlya), de az igazi áttörést neki is a Dancing with the Stars hozta meg. A kilóitól megszabaduló, látványosan megfiatalodott színésznő idén szeptemberben a New York-i divathéten is megmutatta alakját. Zang Toi kifutóján sétált végig egy látványos, kék kabátruhában.

AFP
AFP


A rossz étrend a géneket is megváltoztatjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111109-a-rossz-etrend-a-genjeidet-is-megvaltoztatja.htmlA fitneszguru, aki átformálta Hollywoodothttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111107-tracy-anderson-afitnessguru-aki-atformalta-hollywoodot.htmlNem találsz pasit? Az alkatfunkciós elemzéssel kiderítheted, miért!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111026-nem-talalsz-pasit-az-alkatfunkcios-elemzessel-kideritheted-miert.htmlMi számít a horoszkópban - a tervezett vagy a valós születés időpontja?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111024-mi-szamit-a-horoszkopban-a-tervezett-vagy-a-valos.htmlA műtét mentette meg a tinilány önbecsüléséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111014-a-mutet-mentette-meg-a-tinilany-onbecsuleset-orrmutetet-vegeztek-el.htmlOrrtúrás, hajtépkedés, körömrágás: gusztustalan szokások lelki hátterehttp://www.life.hu/tested-lelked/20111019-orrturas-hajtepkedes-koromragas-gusztustalan-szokasok-lelki-hattere.htmlMutasd a lábfejed, megmondom ki vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/20111017-mutasd-a-labfejed-megmondom-ki-vagy.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.