Teszteld le magad! Te melyik görög istennő lennél?

Forrás: AFP -
mitológia teszt magazin istennő
 A görög mitológia tele van érdekességgel és felfoghatatlan varázzsal. Te is elgondolkodtál már rajta, hogy milyen lenne istennőként élni? A Fanny által készített tesztből megtudhatod, melyik görög istennő lennél!

A görög istennők olyan női tulajdonságokat testesítenek meg, amelyek mindannyiunkban megvannak, a kérdés az, hogy melyik a dominánsabb. A belső istennőnk nagy hatással van a gondolkodásunkra és a tetteinkre, valamint arra, hogy mi számunkra a legfontosabb az életben. Teszteljd, melyik istennőhöz állsz a legközelebb!

1. A felsoroltak közül mi a legfontosabb?
a) Bölcsesség
b) Család
c) Szépség és vonzerő

2. Mit keres egy férfiban?
a) Intelligencia és logikus gondolkodás
b) Hűség
c) Szenvedély és érzékiség

3. Mikor érzi magát magabiztosnak?
a) Ha a tudását kell bizonyítania
b) Ha döntést kell meghoznia
c) Ha a szerelemről van szó

4. Hol tud a leginkább kikapcsolódni?
a) Egy könyvtárban
b) Egy luxusszállodában
c) Egy szépségszalonban

Aphrodité Forrás: AFP

5. Mi a legrosszabb tulajdonsága?
a) Ha nagyon megbántják, akkor bosszúálló
b) Féltékeny típus
c) Eléggé rugalmatlan

6. Milyen szerepet tölt be a baráti vagy családi körben?

a) A tanácsadó és bölcs
b) A vezető és a döntéseket meghozó
c) Érzelmes, néha manipulatív

7. Melyik szupererőt választaná?
a) Stratégiai tervezés és taktikai érzék
b) Hatalom és befolyás
c) Szeretet és vonzerő

8. Melyik állatot választaná?
a) bagoly
b) páva
b) hattyú

Legtöbb válasz a:

Athéné, a bölcsesség és a háború istennője

Előbb mindig gondolkozik, és csak azután cselekszik. Környezetére inspirálóan hat a bölcsessége. Ez az élet számos területén előnyére válik, azonban az emberi kapcsolatokat is hajlamos néha túlgondolni. Szereti, ha minden előre meg van tervezve, hamar dühbe gurul, ha valami nem úgy alakul, ahogy ön azt szerette volna. Szereti, ha hatalma van, és irányíthat másikat. A környezete néha úgy érezheti, elhanyagolja őket.

Legtöbb válasz b:

Héra, a házasság istennője

Az ön számára az első és legfontosabb a házasság és a család. Igyekszik mindenkit összetartani, nagyon rosszul viseli, ha akár egy kisebb vita is kialakul. Az emberek megbíznak önben és tisztelik. A barátoknak is mindig tartogat egy-két jó tanácsot, de az ön erőssége inkább az, hogy lelkileg képes őket megvigasztalni. Nagyon empatikus, de vigyázzon, mert van, aki úgy érzi, hogy túlzásba esik a gondoskodással.

Legtöbb válasz c:

Aphrodité, a szerelem és szépség istennője

Erős vonzerővel és karizmával rendelkezik, amivel könnyedén befolyásolja az embereket. Imádják a társaságát, bájosnak és kedvesnek tartják, de mindig lesz olyan, aki féltékeny vonzó tulajdonságaira. Önnek nem okoz gondot, hogy beilleszkedjen egy társaságba és a középpontba kerüljön. Legyen óvatos, mert néha félreérthetik a kedvességét, és közeledésnek vehetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.