fashion week táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál ahhoz, ha ahelyett, hogy megvennéd a szezon legtrendibb táskáját - ami most éppen szőrös vagy flitteres -, egy olyan darabba invesztálnál, amit örökké szeretni fogsz? Most 5 nagyszerű tippel segítünk, hogy megtaláld!

1. A méret a lényeg!
Ha alacsony vagy, akkor elveszhetsz egy nagyobb táska mögött. Ha viszont magas vagy és gömbölyded, mint a gyönyörű Beyoncé, akkor egy aprócska táska nem biztos, hogy eléri a kívánt hatást. Szóval próbáld meg elfogultság nélkül besaccolni a méreteidet, és ennek fényében választani.

2. Figyelj a formára!
Ahhoz, hogy olyan táskát találj, amibe életed végéig szerelmes leszel, az kell, hogy olyan formával rendelkezzen, ami kiegészíti az alakodat. Minél kerekebb a forma, annál strukturáltabb a szerkezet - ezt a mantrád pörgesd a fejedben, amikor vadászni indulsz az igazira!


3. Vigyázz a varrással!
Keress erős, sűrű varrásokat, amik egyenesen futnak, és nincs laza száluk, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott darab sosem hagy cserben.

4. Nyit, zár, nyit, zár!
Ezt az egyszerű mozdulatsort ismételgesd a cipzárak, gombok és patentok esetében. Ha valami nem működik olajozottan, akkor állj tovább, mert később csak romlani fog a helyzet.

5. Le a csiricsáréval!
Lehet, hogy most odavagy a szupertrendi díszítésekért, de mi lesz velük jövőre? Inkább maradj a klasszikus daraboknál, és irány a minőségi bőrtáskákkal zsúfolt szekció! Megjelenésedet inkább ékszerekkel, színes cipőkkel vagy egy feltűnő sállal dobd fel.

Hideg Hedvig

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.