Ő lesz az új rekorder? Az 5 éves Suri Cruise vagyont érő cipőkollekcióval büszkélkedik

fashion week Suri Cruise magassarkú cipő Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak ötéves, de már most elképesztő, 150 000 dolláros cipőgyűjteménye van Tom Cruise és Katie Holmes kislányának, Surinak.

Tipp! Szexi nőként modellkednek az óvodások! Nézd meg képgalériánkat!


A tündéri Suri Cruise, habár csak ötéves, már most pazar, 3,2 millió dolláros ruhatárral és ehhez illő, 150 000 dolláros cipőkollekcióval rendelkezik. Szülei, Tom Cruise és Katie Holmes ugyanis mindent megadnak a picinek, beleértve a híres tervezők által készített mini magas sarkú szandálokat is. Suri pedig gyorsan alkalmazkodott szülei elvárásához, és légies könnyedséggel tipeg a kis cipősarkain, arról nem is beszélve, hogy egy cipőt kétszer sosem venne fel.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

"Suri nagy Marc Jacobs-rajongó. Ha például megtetszik egy modell a kislánynak, de nem magas sarkú, Katie visszaküldeti, hogy tervezzék újra számára" - árulta el a család egyik közeli ismerőse. Suri egyébként már maga választja ki, mit szeretne viselni, sőt előfordul, hogy ő ad tanácsot szüleinek. Bárhol vannak, Suri mindig magas sarkút visel, időnként még a tengerparton is elsírja magát, hogy elérje, Katie legalább egy kicsi sarkú szandált hozzon neki."
Suri egyébként a múlt hónapban a 21. helyen végzett a legstílusosabb sztárok listáján, melyet egy neves női magazin állított össze. Ezzel maga mögé utasította Lady Gagát és Sarah Jessica Parkert is.

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.