fashion week címlap Katalin hercegnő Vogue Kate Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vogue magazin címlapján mindenki megfordult már, aki számít - a hírességek számára megtiszteltető a világ egyik legbefolyásosabb divatlapjában szerepelni. Most a magazin szerkesztői a fejükbe vették, hogy becserkészik a leghíresebb hercegnőt, Katalint egy címlapfotózás erejéig...

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha beteljesülne a főszerkesztő álma, akkor természetesen a híres fotós, Mario Testino készítené a képeket Katalinról - neki köszönheti a hercegnő és Vilmos a hivatalos eljegyzési képeit, e mellett a hercegi pár egyik nagyon jó barátja is. De lehet, hogy hiába a remek fotós és a híres divatlap - egy bennfentes szerint közel sem biztos, hogy megvalósul a vágyott címlap: "Már rengeteg magazin próbálta megszerezni Katalint, és ha ő valakinek igent mond, akkor az a Vogue lesz. De hiába vannak ilyen jóbal Marrio Testinoval, még senki sem tudja, ha lesz is címlap, akkor az mikorra várható. A palotának erre áldását kell adnia - ők azonban nagyon védik Kate-et a médiától."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalinnak nemcsak azért lenne helye a Vogue-ban, mert hercegnő lett - a Middleton-lány az utóbbi hónapokban igazi stílusikonná vált. Neki köszönhetően fellendült az angol divat, és egyre jobban odafigyelnek az angol tervezőkre, különösen Kate kedvenceire. A palotának azonban megvan az oka, amiért nem mennek bele egy esetleges Vogue-címlapba: a kékvérű család cseppet sem örült, amikor a fiatalok egyik házassági képe a Grazia magazin címlapján díszelgett teljesen átretusálva.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.