fashion week baki smink sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Díjátadók és gálák híján úgy döntöttünk, a héten ismét kiosztjuk a saját díjainkat elsősorban a filmpremiereken megjelenő sztárok között. Heti stílusmustra.

A legnagyobb meglepetés

Végre, végre, végre! Katalin hercegnő az utóbbi időben szinte mániásan ragaszkodott a biztonságos sötétkékhez és púderszínekhez. A kanadai Calgary repülőtéren viszont a brit tervező, Jenny Packham madártejsárga ruháját viselte, ami üdítő változás volt az eddigiekhez képest. A vintage jellegű gombos, galléros ruha mellől nem maradhattak el a nude kiegészítők, mint a Katalin szettjeinek állandóvá váló darabjai, a púderszín magas sarkú cipő és a dobozkának álcázott retikül. Nekünk bejön ez a váltás.

AFP
AFP

A legromantikusabb estélyi

A héten mutatták be a Harry Potter-filmek utolsó részét Londonban. A világpremieren minden színész kitett magáért, de természetesen a sorozat írónője, J. K Rowling sem hiányozhatott a sztárokká cseperedett színészek mellől. Az írónő zöld színű Oscar de la Renta ruhája ugyan nem nyerte el egyértelműen a tetszésünket, de egy szavunk sem lehet az összeállításra - a kiegészítők, a smink, a frizura teljesen a helyén van, és örömmel adjuk neki a legromantikusabb estélyi díjat. Bár nem ő a nyertes, de azért Emma Watson mellett sem mehetünk el szó nélkül. A fiatal stílusikon szintén Oscar de la Renta estélyit viselt, de a stílus merőben eltért.

AFP
AFP

A legdrasztikusabb smink

Úgy tűnik, mintha Katalin hercegnő visszahozta volna a divatba a drasztikus szemceruzavonalat az alsó szemhéjon - ami erősen megosztja a szakembereket is. A héten a stílusikonnak kikiáltott Anne Hathaway-t láttuk hasonló szemsminkkel. A színésznő a szemei mellett ajkait vörös rúzzsal hangsúlyozta annak ellenére, hogy a nagykönyv szerint jobban járunk, ha csak az egyiket,vagy csak a másikat emeljük ki. Az eredmény így minden kétséget kizáróan drámai, amely furcsán hat a romantikus estélyi mellett, amelyet a The White Fairy Tale Love Ballon viselt.

Northfoto
Northfoto

A legvagányabb szájszín

Evan Rachel Wood nemrég nemcsak hosszú tincseitől szabadult meg, hanem ezzel együtt vagányabbra is váltott. (Szerintünk sokkal jobban áll neki.) A bőrdzseki, mintás póló, csillagos naci és magas sarkú összeállítás akár olcsó is lehetne, de rajta mégsem az. A szezon kedvence, a harsány pink szájszín most sem hiányozhat. Mondanunk sem kell: tökéletes.

AFP
AFP

A legemlékezetesebb kiegészítők

A héten két olyan kiegészítőt is láttunk, amelyet nehéz elfelejteni. Helena Bonham-Carter a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2 világpremierjére érkezett hatalmas szirmokból álló rózsaszín fejdíszben. Monaco hercegének újdonsült neje, Charlene pedig az esküvői ünnepséghez tartozó Jean-Michel Jarre koncerten hívta fel magára, egészen pontosan a nyakában tekergő, gyönyörű ékszerre a figyelmünket. Bár az ékszer hatalmas, az egyszerű, légiesen könnyed ruhával tökéletes párost alkot.

AFP
AFP

A másik legnagyobb legszínesebb meglepetés

Múlt héten csalódottak voltunk, hogy Jennifer Aniston képtelen elszakadni a feketétől, és a hivatalos megjelenések nagy részén ezt a színt választja. A színésznő a héten rácáfolt erre: bájos Gucci ruhácskája nemcsak színes, hanem mintás is volt. A mindenki számára adu ásznak számító nude színű magas sarkúról ő sem mondott le. Nektek van púder színű cipőtök?

AFP
AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.