Hatvanezer forintos cipőcske a sztárcsemeték kedvence

fashion week Suri Cruise kislány stílus cipő Jessica Alba Katie Holmes sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig múltak pár évesek, már Hollywood legstílusosabb gyerekeinek számítanak, ráadásul mindkét kislány már most tudja, hogy mit mivel szeretne felvenni, szüleinek sem enged beleszólást.

Jessica Alba kislánya nemrég egy imádnivaló, kék színű Roger Vivier balerinatopánban lett lefotózva, amint Los Angeles utcáin sétált. Ismerős lehetett a cipő Tom Cruise és Katie Holmes közös lányának, Surinak, aki pár hónapja ugyanezt a több mint hatvanezer forintos lábbelit húzta magára, csak éppen piros változatban.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Jessica Alba szerint a mindössze négyéves Honor igen makacs tud lenni, ha az outfitjéről van szó: "Nagyon független, ragaszkodik a véleményéhez és imád öltözködni. Minden nap úgy néz ki, mint egy igazi kishölgy... Rengeteg magas sarkú cipőcskéje van. Tiszta őrület, de egyszerűen imád öltözködni!"

Azonban Surit sem kell félteni: a hatéves kislányt lassan már jobban ismerik méregdrága dizájnercuccairól, mint híres papájáról vagy mamájáról. Tom Cruise szerint lányának a vérében van az öltözködés és a stílus: "Ő már így született. Szereti megtervezni, mit mivel vesz fel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.