fashion week Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? szoknya Jónő blog szépség stílus
Szeretitek a szoknyákat? Arra jöttem rá, hogy én nagyon, és van egy különösen nagy szerelmem: a plisszír. Nagyon tetszik nekem ez az anyag, nőies, szép az esése és mindennel jól mutat. Felvettem a három kedvenc darabomat, hogy megmutassam nektek.

További szuper plisszírozott szoknyákat a Jónő blogon láthatsz!

Forrás: Takács Nóra

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!Jónő blog: Hűsítő eleganciahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130624-jono-blog-husito-elegancia.htmlJónő blog: városi romantikahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130619-jono-blog-varosi-romantika.htmlJónő blog: Csigaházam, a táskámhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130612-jono-blog-csigahazam-a-taskam.htmlJónő blog: ékszermustrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130605-jono-blog-ekszer-mustra.htmlJónő blog: Olyan nincs, hogy túl sok virág!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130529-jono-blog-olyan-nincs-hogy-tul-sok-virag-viragmintas-ruhak.htmlJónő blog: öveket becsatolni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130522-jono-blog-oveket-becsatolni.htmlJónő blog: A fehér ingem nélkül sehová!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130514-jono-blog-a-feher-ingem-nelkul-sehova.htmlJónő blog: Dehát én szeretem a rózsaszínt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130430-jono-blog-dehat-en-szeretem-a-rozsaszint.htmlJónő blog: Love-inghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130426-hogyan-legyek-jo-no-blog-loveing-farmering-szoknyaval-nadraggal-rovidnadraggal.htmlJónő blog: Mindenem a farmerem!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130417-hogyan-legyek-jo-no-blog-mindenem-a-farmerem.htmlJónő blog: A sikkes mentahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130411-hogyan-legyek-jo-no-elindult-a-jo-no-blog-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.