2024 legdivatosabb szoknyája népszerűbb lehet, mint a farmer

bőrszoknya, divat
Shutterstock/Copyright (c) 2019 Victoria Fox/Shutterstock. No use without permission. - Victoria Fox
bőrszoknya tavasz
Ha klasszikus ruhadarabokat kellene gyorsan felsorolnunk, biztos, a bőrdzseki vagy a bőrnadrág eszünkbe jutna. A bőrszoknya azonban nem biztos, hogy a listánkra kerülne, pedig mostanában a legstílusosabb hírességek és a királyi család tagjai is viselik.

A minitől a midiig, a ceruzaszoknyától az A vonalú darabokig, a feketétől a csokoládébarnáig - a bőrszoknya sokféle fazonban és színben létezik, és mindig nagyon sokoldalú ruhadarabnak számított. Aki szeretne beruházni egy valódi bőrből készült darabra, annak mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, de szuper darabokat szerezhetünk be másodkézből is, valamint vannak csodás műbőr alternatívák is. Mindenképpen érdemes egyet beszerezni, a trendelőrejelzések szerint a divattudatos nők idén legalább annyit fogják viselni, mint egy farmert, tökéletes alternatívája lesz a hétköznapi nadrágoknak.

The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex
Meghan Markel viselete laza, mégis elegáns
Forrás: Getty Images
Celebrity Sightings In New York City - January 25, 2019
Victoria Beckham a bőrszoknyát egy kötött pulcsival kombinálta
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In New York City

Lehetőleg sötét árnyalatban szerezzük be, a legjobb, ha feketét, barnát, szürkét vagy bordót választunk, a tervezők ugyanis ezekben az árnyalatokban vonultatták fel a 2024-es tavaszi/nyári kollekciók bemutatóin. A bőrszoknya laza viselet, ugyanakkor van benne egy csipetnyi elegancia, a legjobb azonban az, hogy viselése nem kötött sem évszakhoz, sem korhoz.

bőrszoknya a GIVENCHY 2023/24-es tavaszi kollekciójából
Bőrszoknya a Givenchy tavaszi kollekciójából
Forrás: Northfoto

Hogyan kombináljuk?

A bőrszoknyával nem lehet melléfogni, télen és hűvösebb időben, ősszel vagy kora tavasszal kardigánokkal, gyapjúpullóverekkel, blúzokkal és blézerekkel viselhetjük, ilyenkor a megjelenést egy bokacsizma, vagy egy magasabb szárú csizma teheti teljessé. Mivel a bőr ruhadarabokhoz automatikusan az erotikát társítjuk, érdemes kontrasztos anyagokkal társítani, például farmerral, kasmírral, pamutal.

Nyáron viseljük a bőrszoknyát szandálokkal vagy edzőcípőkkel, húzzunk hozzá egy laza pólót, vagy egy légies vászon inget. Kísérletezzünk bátran a különböző fazonokkal és anyagokkal, a bőrszoknya nagyon sokféleképpen variálható!

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.