„Szégyellnem kéne magam, amiért 77 évesen szűk ruhákat hordok” — nem kímélik a kommentelők az idős influenszert

70 éves influenszer
https://www.instagram.com/lifeinmy70s/ -
kortalan szépség öltözködési stílus
A 77 éves Candace Cima nem enged a trolloknak: büszke az alakjára és ezt meg is mutatja a közösségi médiában. Azt vallja, a kor csak egy szám, és ebben a hitében a legkegyetlenebb kommentelők sem képesek megingatni.

Candace Cima kora ellenére sem hajlandó mást viselni, mint amihez éppen kedve van Úgy gondoja, nem az évei száma határozza meg, ki ő, ezért bátran vesz fel szűk ruhákat és magas sarkú cipőt, annak ellenére, hogy a közösségi médiában ezért gyakran kap hideget-meleget. 

A 77 éves hölgy 2019-ben azért indította el az Instagram-oldalát, mert azt látta, hogy a korabeli nők közül nagyon kevesen gondolnak magukra és a megváltozott testükre pozitívan, ezért nem mernek olyan ruhákban járni, mint amilyenekben valójában szeretnének. Nekik ad öltözködési és életmód tanácsokat Instán és a TikTok-on. 

A nagymama a Today-nek adott interjújában elmondta, hogy a nőket arra „nevelték”, hogy azt gondolják, hogy amikor öregedni kezdenek, már takargatniuk kell a testüket, már az anyjuk és a nagymamáik is ezt tették. Ám ő ezzel nem ért egyet, ezért vállalta fel, hogy beszél róla a kortársainak, sőt meg is mutatja, ő hogyan öltözködik ennyi idősen. Bár sokan - annak ellenére, hogy csodálatosan néz ki - arra szólítják fel, hogy „takarodjon az internetről”, ő nem törődik a rosszindulatú trollokkal — írja a Mirror

Videóihoz a gonosz megjegyzések mellett biztató szavak is mejelennek, sokan Candice mellé állnak, és támogatják a „küldetésében”.

Egy férfi, reagálva a kegyetlen véleménynyilvánítókról, azt írta kommentben a 77 éves nő videójához:

„Szerintem gyönyörű nő vagy, szép alakkal és remek divatérzékkel. Régen illett volna szájba ütni a bohócokat, majd leültetni őket, hogy elgondolkodjanak a tévedéseiken. De azt mondják, hogy egy civilizált világban élünk, ahol ezt már nem tehetjük meg, mégis hagyjuk, hogy az emberek száján következmények nélkül folyjon ki bármi. Hiányoznak a régi idők bizonyos oldalai.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.