Fürdőruha: a tökéletes darab az előnyös testrészeidet hangsúlyozza - Árak és lelőhelyek szuper darabokhoz

nyár fürdőruha
Szeretnéd a legjobb formádat mutatni a strandon? Akkor nincs más teendőd, mint kiválasztani a legtökéletesebb fürdőruhát, ami csak az előnyös adottságaidat hangsúlyozza!

Bár a fürdőruha nem takar sokat, mégis el tudjuk terelni a figyelmet azokról a testrészeinkről, amiket annyira nem szeretnénk mutogatni. A trükk nagyon egyszerű: ha azt hangsúlyozzuk, ami szép és előnyös rajtunk, akkor a többit már észre sem veszi senki.

fürdőruha, strand, nyár
A magas combkivágású fürdőruha és a hosszanti csíkok nyújtják az alakot.
Forrás: Shutterstock

A karcsú derék hangsúlyozása 

Még nőiesebb lehet a megjelenésünk, ha homokóra alkatot varázsolunk magunknak. Válasszunk oldalt kivágott fürdőruhát, húzott fazont, de öves megoldásokkal és geometriai mintákkal is elérhetjük a vágyott célt.

1. Díszített fürdőruha-Moda Minx ár:25360 Ft 2. Fekete-fehér- F&F. ár:6990 Ft 3. Féloldalas kivágott-Triumph ár: 31000 Ft 4. Öves fürdőruha-Calzedonia ár: 8500 Ft

 

Szexis megjelenés

Ha kellőképpen bátrak vagyunk, mutassuk csak meg az idomainkat! Egy merészen kivágott vagy megkötős fazon tökéletes választás. Az állatminta is újra hatalmas befutónak számít, mert fokozza a dögös hatást.

fürdőruha
1. Mélyen kivágott fürdőruha-Zara, ár: 11995 Ft 2. Rojtos bandeau bikinifelső-Women'Secret, ár: 9895 Ft 3. Fénylő bikinialsó- Women’Secret, ár: 6595 Ft 4. Megkötős bikinifelső -H&M ár: 6495 Ft 5. Brazil bikinialsó-H&M, ár: 4495 Ft 6. Állatmintás fürdőruha-Guess, 34990 Ft


Hosszú combok hangsúlyozása

Ki ne akarná, hogy hosszabbnak tűnjenek a lábai, karcsúbbnak a combja? Még mindig népszerűek a magas combkivágású fazonok és a hosszanti csíkok, amelyek nyújtják az alakot. A megkötős és V-vonalú alsók is fokozzák ezt a hatást.

Hosszú combok hangsúlyozása
1. Csíkos fürdőruha-H&M, ár: 9295 Ft, 2. Színblokkos fürdőruhaszett-Bonprix, ár: 9499 Ft 3. Lime bikinifelső-Calzedonia 4. Megkötős bikinialsó-Calzedonia 5. Fürdőruha magas combkivágással-H&M ár. 9995 Ft

 

Tökéletes dekoltázs fürdőruhában is

A formás keblek csak úgy vonzzák a tekintetet. Ha szeretnénk kicsit kiemelni, akkor egy szivacsos, push-up fazon tökéletes választás. Ha pedig a cél, hogy optikailag nagyobbnak mutassuk a kebleket, jöhetnek a feltűnő minták vagy a mellrésznél futó fodros rátétek - írja a hot! Beauty.

1. Fodros fürdőruha-S.Oliver, ár: 27990 Ft 2. Szuper push-up bikinifelső-New Yorker, ár: 6290 Ft, 3. Díszített alsó-New Yorker ár: 3790 Ft 4. Geometriai mintás bikinifelső-Triumph, ár: 21000 Ft 5. Húzott alsó-Triumph ár: 15000 Ft 6. Mintás bikinifelső-Calzedonia ár: 8500 Ft 7. Mintás bikinialsó-Calzedonia ár: 8500 Ft

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.