Kerti bútor trendek az idei szezonra

Photographee.eu - stock.adobe.com
PR cikk kerti bútor otthon lakberendezés
A nyári szezon előtt rengetegen már tavasszal elkezdik a kerti munkákat. Nem is csoda, hiszen a jó idő beköszöntével mindannyian szeretünk több időt tölteni a szabadban. Azonban nem csak a pázsit karbantartása és növények ültetése a cél, hanem bizony a megfelelő kerti bútorok beszerzése is. Hiszen a grillezéshez, napozáshoz, kerti partikhoz elengedhetetlen valamilyen kinti ülőhely biztosítása. Nézzük tehát, hogy melyek a legnépszerűbb kerti bútor trendek az idei szezonra.

Extra funkciók

Az egyik leghasznosabb szempont, amely alapján választhatsz, hogy az alapvető jellemzők mellett az extra funkciókat is figyelembe vedd. Mindez nem csak kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a használatot, hanem sokszor extra költségektől is megkímél majd. A praktikus kerti bútorok között könnyedén találhatunk ugyanis olyan darabokat, amely további kellékek megvásárlását teszi szükségtelenné. Erre nagyszerű példa lehet az árnyékolóval ellátott fotelek megléte, melyek így akár kiválthatják a napernyő szükségességét.

Praktikusság

Az extra funkciók mellett a bútorok praktikussága is igencsak népszerű, hiszen mindezek egyszerűbbé teszik életünket. Remek választás lehet például az összecsukható kialakítású darabokat megnézni, hiszen ezek kiemelten könnyű tárolást tesznek lehetővé. Különösen jellemző ez a kerti székek esetében, melyeket használat után összecsukva könnyedén tárolhatunk a garázsban.

Hasonló praktikus jelleg lehet egy tárolóval ellátott pad, mely extra helykihasználást biztosít. A kerti székek párnáit például kényelmesen tárolhatod itt.

Kiemelt kényelem

A fenti funkciók természetesen nagyszerű extrák, nem szabad azonban az alapvető jellemzőkről sem megfeledkezni. És mi is lenne fontosabb ülőgarnitúra esetében, mint a kényelem. A párnázott kerti hinták esetében extra kényelmes használatra számíthatsz. A legtrendibb választás az idei évben a hintaszékek és a felakasztható hintafotelek, melyek nagyszerűek lehetnek egy kellemes délután eltöltéséhez, legyen szó egy kávé elfogyasztásáról vagy egy remek könyv élvezetéről. Ezen hintafotelek gyerekek és felnőttek számára egyaránt ideális, tehát csak a megfelelő méretet kell majd kiválasztanod.

Időjárás álló anyagok

Végezetül érdemes a trendi anyagokat is ismerni. Amennyiben kerti hinták között keresgélsz, legtöbbször a fém kialakítás a jellemző. Amennyiben a kerti szettek keltették fel érdeklődésedet, ezeket leginkább rattan anyagból találod majd meg. Végeztül a kerti padok esetében a faanyag a gyakori. Ezeket természetesen bátran kombinálhatod, amennyiben összeillő darabokat keresel. Mindenképpen fontos azonban az időjárás álló anyagok választása, hiszen ez teszi majd lehetővé, hogy évekig élvezhesd kinti bútoraidat.

(x)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.