színésznő botox Meg Ryan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Margaret Mary Emily Hyra néven látta meg a napvilágot az egykor legkeresettebb romantikus hősnő.

A 90-es években ő volt az egyik legkeresettebb hollywoodi sztár - évente több romantikus filmben kapott szerepet, hiszen a rendezők csak őt akarták. De Meg Ryan valahogy mégis a süllyesztőbe került.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Úgy tűnik, a közönség megelégelte a sok romantikus évődést. Elég volt már A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában és a többi hasonszőrű műremek. De ez nem lett volna baj, ha Meg valójában tehetséges színésznő - akkor képes lett volna újat mutatni. Persze voltak halovány szárnypróbálgatások - a Túszharc című akciófilmben is ő domborított -, sikertelenül. Persze az öregedés gondolata is kiborította a színésznőt, így ő is belekerült sokak csapdájába: lételeme lett a botox. Három éve a Nők című moziban már nem mutatott egy élethű gesztust és mimikát sem - de arca simább, mint valaha. Az egyik legnagyobb sztárból mára nem maradt más, csak egy elvált, az öregedést nem elfogadó, életunt ötvenes nő. Mi hiányoljuk a régi Meget!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.