Ezek azok a frizurák, amik mindenkinek jól állnak!

hajviselet frizura haj szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, hogy éveken át keressük az igazit, mégsem találjuk. Igaz lehet ez ugyanúgy a nagy szerelemre, mint az ideális frizurára. Mennyire jó, ha létezik néhány olyan fazon, amely szinte valamennyi arctípushoz jól áll és számtalan módon variálható. A sztárok megmutatják, hogyan.

A Kleopátra-fazon

Jessica Alba nemrég épphogy az áll alá érő, tompán vágott, egyforma hosszúságú tincsekből álló Kleopátra-fazont vágatott magának. Ez a frizura azért szerencsés, mert nyújtja a nyakat és szoborszerű szépséget varázsol belőled. Ha ennél rövidebb, de hasonló fazont vágatsz, azt csak akkor tedd, ha nem szeretnéd variálni a frizurád. Ha szereted a változatosságot, maradj ennél a hossznál.
Ez a fazon ugyanis tökéletes mindenkinek, akinek vékonyszálú a haja, ugyanis a hajvégek vágása miatt dúsabbnak tűnik az egész frizura.
Hordhatjuk a színésznőhöz hasonlóan középen elválasztva, de bevethetjük az oldalválasztékot, sőt, az egészet hátrazselézhetjük, de apró fonatokkal is díszíthetjük, ahogy ő is tette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A dinamikus, határozott és rendkívül változatos bobfrizura legfőbb jellemzői a rövidebb tarkórész és a hosszabb oldalrész. Korábban Magyarországon Kleopátra-fazonnak is nevezték. Ha precízen, aprólékosan, egyszóval mesterien van levágva, a legkönnyebben kezelhető frizurák közé tartozik. Ma már számtalan fajtája létezik a rövid, egyenesre vágott bobtól a középhosszú, tépett vagy éppen a göndör változatig, így könnyen megtalálhatjuk az egyéniségünkhöz és a hajszerkezetünkhöz legjobban illőt.


A középhosszú, tépett bob



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A réteges lob (=long bob)



Forrás: AFP
Forrás: AFP





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.