Katalin hercegnő Kate Middleton fülbevaló Diana hercegnő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő már tavaly megkapta Diana zafírral és gyémántokkal kirakott eljegyzési gyűrűjét - most újabb ékszerrel gazdagodott Vilmos herceg kedvese.


AFP
AFP

Vilmos Diana hercegnő gyűrűjével kérte meg Kate kezét, azért, mert azt szerette volna, hogy ily módon elhunyt édesanyja is részese legyen élete legboldogabb pillanatainak. Katalin először júniusban, egy wimbledoni teniszmeccs alkalmával viselte a már kicsit átalakított fülbevalókat, és többször is ezeket a darabokat választotta a kanadai és az Egyesült Államok-beli körútja során. Diana is odavolt ezért az ékszerért, és a legbecsesebbek között tartotta számon. Sokszor viselte a 80-as, 90-es években. A két asszony stílusát sokan tartják hasonlónak: mindketten a modern elegancia hívei. De míg Dianának jópár évig tartott, míg rátalált a hozzá illő darabokra, addig Kate gyakorlatilag hetek alatt vált stílusikonná.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!



Hogyan legyek jó nő - 5 évesen?http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110722-hogyan-legyek-jo-no-5-evesen.htmlPasik a csúcson - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110722-pasik-a-csucson-heti-stilusmustra.htmlÍgy lett az olcsó vászonszatyorból egyedi divattáskahttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110722-olcso-vaszonszatyorbol-egyedi-divattaska.html5 divatblogger, 5 stílus, 5 inspirációhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110721-5-divatblogger-5-stilus-5-inspiracio.htmlÍgy viselhetsz egyetlen cipőt 256 féleképpen!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110720-igy-viselhetsz-egyetlen-cipot-256-felekeppen.htmlEzt látnod kell! - 3 stílus, 3 divatkuckóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110720-ezt-latnod-kell-3-stilus-3-divatkucko.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.