fashion week sztárpár stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi tagadás, szeretjük, amikor két híresség egymásra talál. Na persze nemcsak azért, mert a celebszerelmekről lélekmelengető olvasni, hanem azért is, mert két sikeres, szép és stílusos emberről készült fotókat nézegetni több ízben is jólesik: romantikus énünk is megmozdul, közben pedig inspirálódhatunk az öltözékekből. De vajon tényleg ennyire egyszerű lenne, hogy akadnak párok, akikről szinte képtelenség levenni a tekintetünket, mert azon túl, hogy süt róluk a boldogság, a stílus terén sem kell szűkölködniük?

A sztárszerelmek a bulvársajtó felemelkedése óta részei az életünknek, kinek jobban, kinek kevésbé. Persze mondhatjuk ellenkezve, hogy minket aztán a lehető legcsekélyebb módon sem mozgat meg a celebvilág, közben pedig mégiscsak tudjuk, ki is az a Brangelina. Természetesen egy olyan világban, ahol a profik osztanak stílustippeket és a bankszámla is kimeríthetetlen, könnyű elegánsnak és stílusosnak lenni. Ezúttal olyan híres párokat gyűjtöttünk össze, akik nemcsak szépek, de piszok jól is mutatnak együtt.

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!


Pénelope Cruz és Javier Bardem

Ők aztán egymás nélkül is tudják, mitől döglik a lény, de így együtt elnézve őket, bánjuk, hogy nem Spanyolországba születtünk. A déli temperamentum mindkettőjükre jellemző, filmjeikre legalább annyira, mint amikor kézenfogva jelennek meg a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Diane Kruger és Joshua Jackson

Németország egyik legkedveltebb exportcikke és a srác a Dawson és a haverokból. Bár Joshua szakmai munkássága bőven hagy kivetnivalót maga után, Diane-nel alkotott párosuk láttán erre gondolunk a legkevésbé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnő és Vilmos herceg

Ha a szerelem kék vérrel párosul, mondhatni megáll a világ, és mindenki lélegzetvisszafojtva figyel: ez történt a brit trónörökös esküvőjén is. A fiatal párról süt a boldogság és a kifogástalan elegancia is. Kell ennél több?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Az örök klasszikusok, ugyebár... Mindig is szenzációmentesen élték az életüket, a csillogástól elzártan. Talán ez teszik őket ennyire szerethetővé. Az pedig örök rejtély marad, hogy Vanessa miként szelídítette meg azt a férfit, aki botrányos előélete után ma már példás családapa.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry és Russell Brand

Tőlük összeillőbb párt keresve sem találnánk: tökéletesen passzolnak egymáshoz. Hatalmas csinnadrattával házasodtak össze, és úgy tűnik, a hollywoodi hagyományokkal ellentétben ez a szerelem nem tiszavirág életű.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Michelle és Barack Obama

Mielőtt megérkeztek volna a Fehér Házba, elképzelhetetlen volt, hogy az amerikai elnökről egyszerre sugározzon a hatalom és a felesége felé mutatott gyengédség. 2009 óta viszont tudjuk, hogy ezek a dolgok remekül megférnek egymás mellett, méghozzá nagyon stílusosan felöltöztetve.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!




A két világhíresség szerelme már-már olyan, mint a kis fekete ruha: klasszikus és időtálló. Életük mindennemű botránytól mentes és nagyon úgy fest, hogy ez így is marad. Hogy mi a helyzet a stílussal? Egyszerűen jó nézni őket együtt, szmokingban, estélyiben, de flipflopban és sortban is!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.