fashion week címlap Vogue címlapfotó magazin Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2009 után ismét a Vogue címlapján pózol Michelle Obama. A first lady kifogástalanul néz ki, mint mindig, de ez alkalommal a fotók is ezt tükrözik.

Olvasd el ezt is! Takács Nóra, a Life.hu sztárszerzőjének cikke Michelle Obamáról

Nem mindenkit győzött meg Michelle Obama első Vogue címlapja, amely a 2009. márciusi lapszámhoz készült. A first lady 2013-ban ismét a legnagyobb magazin borítóján szerepel. A képeket Annie Leibovitz sztárfotós készítette, akinek életéről itt olvashatsz bővebben. Obama asszony, aki nemcsak first lady, hanem a ma élő egyik legnagyobb stílusikon is, a saját ruhatárából választott egy darabot a címlapra. A ruha természetesen megmutatja Obama asszony kidolgozott felkarját is, amelyről az első pillanattól fogva ódákat zengtek. Michelle Obama egyébként nem az első amerikai elnökfeleség, aki a magazin elején pózol: Hilary Clinton volt az, aki először kötélnek állt még 1998-ban.

Forrás: www.vogue.com
Forrás: www.vogue.com

Michelle Obama a Vogue címlapján 2009-ben és 2013-ban

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.