Nézd meg a világ első aranycipőjét - fotó

tervező Alberto Moretti arany Harrods cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olasz tervező bemutatta a világ első 24 karátos aranycipellőit. Ezeket viselni is lehet. Darabja potom 600 ezer forintba kerül.

Debütált a világ első 24 karátos aranycipője. Egy olasz tervező, Alberto Moretti álmodta meg a pompás darabokat lapos és magas sarkú kiszerelésben, férfi és női változatban is. A cipők bársonyból készültek és arannyal vannak bevonva.

Forrás: Facebook/Alberto Moretti - Arfango
Forrás: Facebook/Alberto Moretti - Arfango

A férfi és női aranycipő

A különleges lábbeliket csak a világ öt legexkluzívabb bevásárlóközpontjaiban árulják majd, például a londoni Harrodsban. Természetesen elkérik az árát: átszámítva "potom" 600 ezer forintot kóstálnak. A tervező cipőit olyan hírességek imádják, mint Cameron Diaz, Elle Macpherson vagy Lady Gaga. Vajon melyikük viseli majd leghamarabb az aranycipellőt?

Átalakít a Jónő Team: Modell lett Timiből!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130611-atalakit-a-jono-team-valodi-modell-lehet-timibol-takacs-nora.htmlÖrdög Nóra macskanőnek öltözött - szexi fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-ordog-nora-musorvezeto-szexi-macskanokent-pozol-ferje-nanasi-pal-fotos.htmlEzt viseld a nászéjszakánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130611-lifenight-szexi-fehernemuk-ezt-viseld-a-naszejszakan.htmlIzzadságfolttal pózolt Sigourney Weaverhttp://www.life.hu/legytrendi/20130611-sigourney-weaver-amerikai-szineszno-ruhajan-izzadsagfolt-volt-a-tonygala-voros.htmlSarah Jessica Parker zokni-szandálban sokkolhttp://www.life.hu/legytrendi/20130607-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-terdzoknit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.