Hatalmas mellei lettek Uma Thurmannek

mell fashion week alak Uma Thurman Divathét New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a zárt nyakú felsőrész, az Oscar-díjra jelölt színésznő mellei így is figyelmet követeltek maguknak. Nem csoda...

Görögdinnye nagyságú keblekkel érkezett Uma Thurman a New York-i divathétre. A Golden Globe-díjas színésznő nem is választhatott volna visszafogottabb összeállítást a diszkrét piros felsőnél és a hozzáillő csíkos szoknyánál, hatalmas melleiről azonban így sem lehetett nem tudomást venni. Vajon kés alá feküdt?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Uma Thurman a New York-i divathéten

A háromgyerekes anyuka legutóbbi szerepválasztásáról nem mondható el ugyanez a visszafogottság. A 43 éves sztár a híres-hírhedt dán rendező, Lars von Trier erotikus drámájában (A nimfomániás) egy megvetett feleséget fog játszani.

Uma Thurman még mindig dögöshttp://www.life.hu/life/galeria/20130429-lifenight-uma-thurman-szineszno-a-ponyvaregeny-sztarja.htmlUma Thurman máris megmutatta kisbabáját - Két nappal a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120719-uma-thurman-maris-megmutatta-kisbabajat-ket-nappal-a-szules.htmlMiért vágták ki Uma Thurmant a Vadállatokból?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120720-film-szorakozas-mozi-miert-vagtak-ki-uma-thurmant-a.htmlÁgyneműt viselt a vörös szőnyegen Uma Thurmanhttp://www.life.hu/legytrendi/20111110-agynemut-viselt-uma-thurman.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.