paleo-diéta Horváth Éva futópad súlyzó gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leveket iszik és szalonnáról álmodik Horváth Éva. A már korábban paleodiétára áttért szépség tisztítókúrája mellett gyúrni is jár.

Bár Horváth Éva néhány hónapja arról beszélt, hogy kolbásszal tartja formában magát, most mégis a lightosabb táplálékokra szavaz. "Természetesen mielőtt belevágtam, megkérdeztem az edzőmet, aki azt mondta, hogy a hosszabb léböjtöknek nincsen értelme" – mondta a Blikknek Éva, aki emellett rendszeresen jár edzésre is, a futópad és a súlyzók pedig jó barátai lettek.

Csak úgy dagadnak az izmai Forrás: Horváth Éva hivatalos Facebook-oldala

"Most heti 5-6 alkalommal járok edzeni. Persze a versenyzés nincs tervbe véve, de azt mondtam, hogy nézzük meg, mik a határaim, meddig tudok elmenni az edzésben és a diétában" – tette hozzá. Követőinek a Facebookján elárulta, egyik nap zöldség-, a másik nap gyümölcslevet iszik. Igaz, a kúra csak ötnapos. Éva azt állítja, ez a méregtelenítés nemcsak a testnek jó, de a lelket is edzi: növeli az akaraterőt és a kitartást. A modell azt azért megsúgta, már a második napon szalonnáról álmodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.