Katalin hercegnő Kamilla walesi hercegnő haj pixie frizura hosszú haj stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamilla azt tanácsolta (vagy parancsolta) Cambridge hercegnőjének, hogy szabaduljon meg hosszú tincseitől. A Life.hu eljátszott a gondolattal, hogyan festene Katalin rövid, pixie frizurával vagy éppen Kamilla sérójával. Durva...

Károly felesége irigységből vagy ki tudja miért, de arra sürgeti most Katalint, hogy vágassa rövidebbre hosszú haját, mert nem tudja kezelni, és megjelenésével gyakran szégyent hoz a brit uralkodóházra. Ezen felbuzdulva egy program segítségével többfajta stílusban újragondoltuk a hercegnő frizuráját. El tudjátok képzelni frufruval vagy épp rövid barna hajjal?

Forrás: Life.hu

Vagy Diana walesi hercegnéhez hasonló szőke tincsekkel? Esetleg kusza, borzolt fazonnal?

Forrás: Life.hu

Végül egyenesen Kamilla haját varázsoltuk Katalin fejére. Az eredmény megdöbbentő: mintha évtizedeket öregedett volna szegény Katalin. De a Szörnyella de frászos frizura is borzasztó.

Forrás: Life.hu

Reméljük, ennek fényében Kamilla kétszer is meggondolja, mire buzdítja a hercegnőt, aki mostani külsejével és gyönyörű, barna hajával a legszebb.

Melyik frizura állna a legjobban Katalinnak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.