Rafinált frizurával pózolt Lilu

Forrás: Lilu/Facebook -
RTL 2 Facebook Való Világ 6 Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy Liptai Claudia a ruháit, Lilu a frizuráját mutatja meg előszeretettel adás előtt rajongóinak. Most is így tett. Mi pedig odáig vagyunk érte!

Sokáig viselt rövid hajat Lilu, ám úgy tűnik, esze ágában sincs mostanában levágatni a tincseit. Az X-Faktor indulása előtt így vélekedett a frizurájáról: "Kibontva is hordhatom, de ha azt akarjuk, konttyal, feltűzve akár rövid hatásút is tud belőle varázsolni a fodrász. Így sokkal változatosabb lehet a megjelenésem".

És így is lett, Lilu haját valóban a legkülönfélébb módon készítik el a fodrászok az élő adások előtt. Néhány napja egyszerű, mégis trükkös frizurát viselt, legutóbb pedig ezt mutatta meg a Facebookján:

Forrás: Lilu/Facebook

Cipőreklámban pucérkodik Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20140303-miranda-kerr-szupermodell.htmlAz egyik világmárka cipőreklámjában vetkőzött meztelenre Miranda Kerr.Trend--Szexi francia szobalányként pózolt Rihannahttp://www.life.hu/trend/20140301-rihanna-enekesno-a-parizsi-divathet-dior-show-jan-szexi-francia-szobalanykent-pozolt.htmlKülönleges szettben állt a nyilvánosság elé a Párizsi Divathét Dior-showján Rihanna.TrendOrigoCsobot Adél arcaihttp://www.life.hu/trend/20140301-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezettje-az-rtl-2-belevalovilaganak-musorvezetoje-az.htmlVannak nála jobb énekesnők, műsorvezetők meg pláne, mégis - a fanyalgások ellenére - odavagyunk Csobot Adélért. A fiatal sztár pedig pontosan tudja ezt, és szinte nap mint nap újabb és újabb fotót posztol magára a közösségi oldalakon. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.