pózolás fotó Rubint Réka szexi naptár egzotikus nyaralás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitness lady ezúttal sem hazudtolta meg magát és olyan szexin pózolt férjének, amitől a lélegzetünk is elakadt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kiszel Tünde babérjaira tör Rubint Réka, akit készülő naptárjához férje fotózott. Schobert Norbi fantasztikus képet készített Rékáról, aki egzotikus környezetben, egy pálmafa kecses törzsére kúszva mutatja meg bájait.

Forrás: facebook/Norbi Update

„Egy friss kép az új Réka naptárból, amit újra én fotózhattam" – írj Norbi közösségi oldalán. A büszke férj rengeteg pozitív visszajelzést kapott a kiposztolt képre.

Sportos, színes, oversize? Tavaszi kabátkörképhttp://www.life.hu/trend/20140311-divat-es-trend-sportos-szines-vagy-oversize-tavaszi-kabatkorkep.htmlLe a pufidzsekikkel, vastag szövetekkel - jöhetnek végre a szebbnél szebb tavaszi kabátok. Idén a túlméretezett darabok mellett a klasszikus ballonkabát hódít, de szerencsére a sportos stílus képviselőinek is van miből válogatni.TrendOrigoÍgy esnek el magas sarkúban a nőkhttp://www.life.hu/trend/20140312-igy-esnek-el-magas-sarkuban-a-nok-vicces-video.htmlApró botlások, hatalmas esések és mosolyognivaló egyensúlyozások – a magas sarkú cipő viselésének árnyoldalai.Trend--Tiszta ősz lett Nicolas Cagehttp://www.life.hu/trend/20140307-nicolas-cage-szinesz-teljesen-osz-lett-egy-filmszerep-kedveert.htmlA színész 50 évesen úgy néz ki, mint a saját nagyapja. Egy szerep kedvéért alakult át.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.