Kínos baki: két tévécsatorna, ugyanaz a ruha

Forrás: Facebook -
baki ruha Híradó divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha esténként több hírműsort is nyomon követsz, talán neked is feltűnt egy kis furcsaság: két különböző csatorna műsorvezetője pontosan egyforma ruhába bújtak. Kínos!

A TV2 Tények című hírműsorban Várkonyi Andrea és a Duna tévé csatornáján híreket olvasó Ciprusz Éva pontosan egyforma ruhában olvasták fel a napi híreket.

Forrás: Facebook

Ez nem először fordult elő. Korábbi ruhás bakiról már itt is írtunk. Ha szeretnél kicsit belesni a híradóknál dolgozó stylistok munkájába és kíváncsi vagy, hogyan is fordulhatott elő ez a baki, akkor olvasd el a híradósok öltöztetésével foglalkozó korábbi cikkünket.

Bugyi nélkül parádézott Maggie Qhttp://www.life.hu/trend/20140319-maggie-q-amerikai-szineszno-bugyi-nelkul-a-beavatott-cimu-film-los-angeles-i-bemutatojan.htmlA 34 éves színésznő is beállt a villantok is meg nem is sztárok közé: se bugyit, se melltartót nem vett érdekes szabású ruhája alá.Trend--A hónap színe: az angyali pasztellrózsaszínhttp://www.life.hu/trend/20140318-divat-es-trend-a-honap-szine-a-pasztellrozsaszin.htmlAlig vártuk már, hogy a sötét, téli ruhákat világos, kellemes színű tavaszi göncökre cseréljük. Imádjuk az évszak árnyalatait, így nem volt könnyű megválasztani a hónap színét. Idén hódít a halványrózsaszín a kifutókon és az üzletekben is, mi pedig egyszerűen imádjuk - a Life.hu megmutatja, hogyan viseld!TrendOrigoA színes rúzs halála - a sztárok új kedvence a natúr ajakhttp://www.life.hu/trend/20140314-szepseg-es-smink-a-szines-ruzs-halala-a-sztarok-uj-kedvence-a-natur-ajak.htmlÚgy tűnik, komoly versenytársa lett a narancspiros rúzsnak: a sztárok az utóbbi hetekben ugyanis a natúr ajkakat részesítették előnyben. 2014 lenne a színes rúzs halálának éve?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.