fashion week sál stílus táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy üde színű táska és egy sál bármely szettel csodákat tesz. Idén tavasszal sincs ez másképp: használd az álomszép tavaszi színeket a kiegészítőkben is!

Pink, kanárisárga, tűzpiros - minden jöhet, ami színes

Már jó ideje nem kell foggal-körömmel ragaszkodni ahhoz, hogy a cipő és a táska egyforma színűek legyenek. Az azonban nem árt, ha árnyalatban és stílusban kicsit harmonizálnak egymással. Idén a sárga mellett nagyon divatos a pink és a kék, de egy klasszikus tengerészcsíkossal sem lőhetsz mellé.

1. Wink & Sport / Asia Center - 4.700 forint, 2. Zara - 8.995 forint, 3. Mango - 15.995 forint, 4. Shiva / Asia Center - 4.495 forint, 5. H&M - 5.990 forint, 6. MK Áruház / Asia Center - 4.900 forint

Mintamánia és színorgia

A sálak is legalább annyira színesek, mint a táskák az idei szezonban, de ne állj meg itt: válassz mintás darabokat! Egy feltűnő árnyalatú sál a legegyszerűbb szettel is csodákat tesz, és többféleképpen is hordhatod. Jó válogatást!

1. Shiva / Asia Center - 1.300 forint, 2. Pull & Bear - 3.595 forint, 3. F&F - 1.800 forint, 4. H&M - 6.990 forint, 5. Shiva / Asia Center - 995 forint, 6. MK Áruház / Asia Center - 1.300 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.