Pucérkodással indítja az új évadot a Trónok harca szépsége

Forrás: GQ/Will Davidson -
fotó színésznő Natalie Dormer meztelen magazin Sophie Turner Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meztelenkedés, a szex, a vér és az erőszak nem állnak távol a Trónok harca sorozattól, éppen ezért nem meglepő, ha egy-egy szereplő a sorozaton kívül is ledobja a textilt. Natalie Dormer fotói nem sokkal a Trónok harca negyedik évadának indulása előtt jelentek meg.

Április 6-a nagy nap a Trónok harca sorozat rajongóinak, ugyanis újra visszatérhetnek Westerosba, ahol többek között Lady Margaery (és az őt alakító Natalie Dormer) várja őket. Ő az, a képen. Ami viszont még fontosabb, hogy április 7-én reggel 7 órától a Videa.hu-n is fent lesz az új évad teljes első része. A részletekről ITT olvashasz.

Forrás: GQ/Will Davidson

A 32 éves színésznő már az évad kezdete előtt megörvendeztette híveit azzal, hogy a GQ magazin felkérésére levetkőzött. Ez még nem minden: a fél fejéről a hajat is lenyiratta. "Imádom elhagyni a komfortzónámat. Valójában a komfortzónámon kívül élek" - nyilatkozta a szexi mókuspofijú színésznő.

A sorozat gyerekszereplői is sokat nőttek mióta nem láttuk őket. A Sansa Starkot alakító Sophie Turner igazi vörös démonná vált 18 éves korára. Az Arya Starkot alakító Maisie Williams még csak 16 éves de az ő megjelenése is egészen rendkívüli. Na, jó. A szemöldöke még nem az igazi, de valószínűleg a védjegyévé válik majd, mint Cara Delevingne szupermodellnek.

Forrás: AFP/Getty Images/Jamie Mccarthy
Vele bármikor randiznánk - Íme a Trónok harca jóképű sztárjahttp://www.life.hu/horoszkop/20121009-vele-barmikor-randiznank-ime-a-tronok-harca-cimu-sorozat.htmlA 26 éves Richard Madden kétségkívül a Trónok harca című sorozat egyik legszexibb férfiúja.HoroszkópTrónok harca - Tudj meg mindent az új fantasy-őrületről!http://www.life.hu/kult/20110831-tronok-harca-tudj-meg-mindent-az-uj-fantasyoruletrol.htmlAmi ráadásul nem csak a fantasy-rajongók számára érdekes: a Trónok harca-regények és a belőlük készült televíziós sorozat a történelmi, kaland-, de akár még a maffiafilmek kedvelői számára is kiváló szórakozásul szolgálhat. Kult16 érdekesség a Trónok harcárólhttp://www.life.hu/kult/20130329-mozi-szorakozas-film-16-erdekesseg-a-tronok-harcarol.htmlÁprilis 1-jétől újra támad a Trónok harca-őrület: a nagysikerű történelmi-fantasy tévésorozat belekezd a harmadik évadjába is a képernyőkön. A jeles alkalomból pedig a Life.hu most összegyűjtött egy csokornyi érdekes információt Westeros világáról.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.