Tolvai Reni ismét extrém hajszínre váltott

Forrás: www.facebook.com/tolvaireniofficial -
extrém hajszín Tolvai Reni rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a külföldi, hanem a magyar sztárok is rajonganak az extrém színű frizurákért. A nyári fesztiválszezon közeledte miatt lassan mi is kezdjük kötelezőnek érezni, hogy a fodrászunktól valami egészen különleges hajszínt kérjünk.

Legutóbb Tolvai Reni változtatott hajszínt: Monroe-szőke tincseit eperturmix árnyalatúra cserélte. Nem először! Az énekesnőről tavaly májusban írtunk - akkor is a rózsaszín mellett tette le a voksát. És nem ő az egyetlen.

Tolvai Reni 2014-ben Forrás: www.facebook.com/tolvaireniofficial

Azt már teljesen megszoktuk, hogy a külföldi hírességek közül Kelly Osbourne egy ideje lila hajszínnel éli mindennapjait. Nemrég Nicole Richie és Ireland Baldwin is a napszítta lilára váltott, Katy Perry pedig mosottzöldet választott. A magyar sztárok közül Dukai Regina volt olyan bátor, hogy bevállalta a fáradtrózsaszínt, igaz, ő csak egy kis időre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.