Kelly Osbourne lila Ireland Baldwin extrém Nicole Richie hajfestés Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Richie után a Baldwin lány is lilára festette a haját.

Kelly Osbourne-nal kezdődött, Nicole Richie-vel folytatódott, és immár Ireland Baldwin is csatlakozott a lila hajú sztárok egyre bővülő táborához. Bizony, Alec Baldwin szeme fénye is lilára festette a gyönyörű szőke frizuráját.

Forrás: Twitter/Ireland Baldwin
Energiatakarékos tippek – így spórolj!http://www.life.hu/csalad/20140303-energiatakarekos-tippek-igy-sporolj.htmlSpórolni szeretnél, de nem tudod, hogyan? Az energiatakarékosság világnapja alkalmából (március 6.) összegyűjtöttünk néhány hasznos és pénztárcát is kímélő tippet, amivel energiát takaríthatsz meg az otthonodban.Család--5 kérdés a szépségről: Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20140304-5-kerdes-a-szepsegrol-tatar-csilla.htmlCsilla a TV2 Mokkájában már akkor friss és üde, amikor mi még csak épphogy kikászálódtunk az ágyból. Nemrég a közösségi oldalán mutatta meg, hogy smink nélkül is csodásan néz ki. A Life.hu sorozatában ezúttal a műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendOrigoA szomszédot és a patológust faggatják – folytatódik Pistorius tárgyalásahttp://www.life.hu/news/20140306-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-targyalasa-mar-negyedik-napja-tart-azzal-vadoljak-hogy-tavaly.htmlMár negyedik napja tart Oscar Pistorius tárgyalása a dél-afrikai Pretoriában. A paralimpiai bajnok futót azzal vádolják, hogy tavaly februárban lelőtte barátnőjét, Reeva Steenkampot. Az első napon ártatlannak vallotta magát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.